понеділок, 23 листопада 2015 18:36

Дресировані комарі покусають народного депутата

Дресировані комарі покусають народного депутата

В квітні 2016-го року режисер Дмитро Томашпольський розпочне зйомки фільму "Ржака".
Кошторис комедії 20 тис. грн. Днями була підписана угода про це між творцями фільму і Держкіно.

За сюжетом видатного режисера артхаусу, гонорливого, інфантильного та ледачого примушують зняти комедію. Його вб'ють, якщо він не змусить спеціально відібраних дванадцять експертів іржати як коні. Він має виконати завдання за півтори години. Рівно скільки триває цей фільм.

"Хочемо зробити фільм про війну і перемогу, - розповідає режисер і автор сценарію картини Дмитро Томашпольський. - Про перемогу клоунів над клоунофобами. В світі тих хто сповідує війну, розруху, безкультурність, нахабність, хамство вісімдесят п'ять з половиною відсотків. І саме це і є клоунофоби. Інша частина людства, що сповідує демократичні ціності і є веселі клоуни".

На головну роль в свою картину режисер запросив свого колегу Мирослава Слабошпицького. Це буде їх не перша співпраця. Слабошпицький зіграв роль брата Володимира Леніна Дмитра в фільмі "Моя бабуся Фаїна Каплан" режисера Олени Дем`яненко. Вона дружина Дмитра Томашпольського, сам він виступив продюсер цієї стрічки.

"Незважаючи на всю серйозність тем які у своїх картинах піднімає Мирослав у житті він весела з неординарним почуттям гумору людина", - продовжує режисер "Ржаки".

- Крім акторського таланту Слабошпицького глядач в нашій картині відкриє ще для себе декілька. Буде співати, танцювати з оголеними дівахами. Хотілося б створити таку собі дорожну карту по усіх можливих видах комедії. Осягнути неосяжне.

Занадто серйозні експерти, яких буде змушений розсмішити герой Слабошпицького в фільмі це народний депутат, відомий спортсмен, мати-героїня, гінеколог. Для ускладнення задачі сценаристи в помічники йому виділили хвору клоунесу, яка не може посміхатися і клоуна-невдаху, якого за профнепридатність вигнали з естрадно-циркового училища.

" "Анатомія сімху" - саме так міг би називатися цей фільм. Разом із його героями глядачі поринуть у історію комічного жанру, познайомляться з усіма його проявами - від ексцентріади до "чорно" та філософської комедії", - продовжує Томашпольський.

"В світ існує більше 70 фестивалів присвяченних комедії. З картиною ми плануємо не лише глядацький успіх в Україні, але і показ на цих фестивалях, через які сподіваємось пробитися на європейські кіноринки. В фільмі буде багато комп'ютерної графіки. На допомогу нашому режисеру прийдуть півень, що вміє сміятися та дресировані, які за командою "фас"по фотографії знайдуть народного депутата і покусають. Їх жала будуть заряджені спеціальною сміхосироваткою".

На екрани фільм "Ржака" ппланується випустити в квітні 2017-го року.

Зараз ви читаєте новину «Дресировані комарі покусають народного депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі