Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2014 11:43

Дракула став суперменом, а Гаррі Поттер – коханцем - Кінопрем'єри 2 жовтня

Дракула став суперменом, а Гаррі Поттер – коханцем - Кінопрем'єри 2 жовтня

На цьому тижні виходить одразу дві стрічки, які вже забезпечили собі аншлаги на прем'єрі: "Два дні одна ніч" та "Загублена". Перша картина стала справжньою подією на останньому Каннському кінофестивалі, хоч і не здобула на ньому нагород. А "Загублена"вже здобула від критиків звання одного з найуспішніших трилерів року. Серед інших прем'єр, що варті уваги – мелодрама з екс Гаррі Поттером "Дружба і ніякого сексу?" та нова варіація легенди про Дракулу.

Два дні, одна ніч

"Я вірю в тебе – тобі все вдасться", - говорить головній героїні стрічки її чоловік.

На маленькій фабриці у французькій провінції працює Сандра. Її хочуть звільнити, через що влаштовують голосування. Працівникам підприємства пропонують вибір: або Сандра йде, або всі позбавляються солідного бонусу. Проте жінка вирішує боротися і домагається нового голосування. За два дні й одну ніч вона спробує обійти своїх співпрацівників та попросити їх проголосувати, щоб вона лишилася на своєму робочому місці.

"Міркувати про проблеми, які ставить ця бельгійська соціальна драма, цікаво, а от дивитися її - не дуже. Принаймні, перебуваючи при цьому в пострадянській країні", - Empire.

Загублена

"Я зрозуміла, що боюсь свого чоловіка", – розмірковує протагонстка стрічки.

Напередодні святкування п'ятирічного ювілею подружнього життя несподівано зникає дружина. У будинку подружжя виявлені сліди боротьби та плями крові. Хопаючись за підказки та речові докази чоловік починає розслідування, у якому допомагає поліція та місцеві жителі. У ході розшуку вони наштовхуються на кілька записок та дивні дрібнички, що проливають світло на це зникнення. Щоб відшукати дружину – чоловікові доведеться розкрити суспільству малоприємні нюанси їх сімейного життя…

"Що притаманно фільмам Фінчера, страх тут перегукується із зимовими тінями, а затемнений тонований кадр рифмується з емоційною атмосферою", - New York Times.

Дружба і ніякого сексу?

"У казках любов надихає тебе на подвиги та відвагу, а у житті любов – лише універсальна відмовка для егоїстичної поведінки", - мудрує протагоніст стрічки.

Під час першої випадкової зустрічі між Уоллес та Шантрі пробігає іскра. Почавши спілкуватися та зустрічатися, вони розуміють, що у них багато спільного. Переписування та спільні вечірні прогулянки стають їх щоденною традицією. Та виявляється, що у неї вже є хлопець. Чи стане це на заваді їх спілкуванню?

"Діалоги тут виглядають правдоподібно і смішно, навіть якщо їх часом заносить у гротескні кулінарні сцени", - Toronto Star.

Дракула: Невідома історія

"Світові не завжди потрібні герої. Інколи йому потрібні чудовиська", - шепоче син головного героя стрічки.

Про Дракулу знято багато фільмів. Цей персонаж завдяки кінематографу пережив вже стільки пригод, скільки й не снилося Брему Стокеру, його первісному батькові. Цього разу всесвітньо відомого кровопивцю змусить перейти на темний бік саме любов до своєї родини. Аби захистити свого сина та дружину – Дракула укладає угоду з пекельним чудовиськом. І в обмін на свою душу отримує суперсилу.

"Ця стрічка має всі атрибути масштабного кіно: солідний бюджет, з лишком витрачений на спецефекти і декорації, впізнаваний головний персонаж, відомі, нехай і не "зоряні" актори..." - Films.ru.

Змішані почуття

"Ще жоден чоловік не давав мені стільки задоволення", - говорить протагоніст стрічки своєму лікарю-чоловіку.

У звичайному житті ці двоє ніколи б не перетнулися. Філ – зірка шоу-бізнесу 90-х. Свого часу він прославився однією-єдиною піснею і наразі заздрить Олегу Газманову. А Петро – лікар-кар'єрист, який суворо слідкує за своїм списком справ. Перший ненавидить відповідальність і легко вправляється з дівчатами. А другий – суворо доводить все розпочате до кінця і боїться запросити дівчину на побачення. Після невдалого електрошоку вони починають відчувати всі фізичні почуття синхронно. Якщо одному боляче – здригнеться й інший. До чого ж призведе така взаємозалежність…

"Комедії компанії Enjoy Movies не відрізняються оригінальністю, ось і цього разу за основу був узятий прийом "герої чимось помінялися",що вже неодноразово використовувався", - oКino.ua.

Клуб Вінкс: Таємниця морської безодні

"Чому будь-яка злодійка має звичку уводити чужого парня?" - запитує одна з фей анімації.

Добрі чарівні ельфи Трікс повернулися. Їхньою ціллю цього разу стає Імператорський трон, аби акумулювати велику силу. Та щоб заволодіти ним – їм доведеться здолати злої німфи. Остання пропонує підступну угоду, аби обдурити головних героїнь. Чи встигнуть маленькі чарівні істоти зрозуміти, що опинилися у пастці до того, як вона захлопнеться?

"Фільм навряд чи підійде для сімейного перегляду, але от для дошкільних та шкільних аудиторій він скоріш за все стане своєрідним блокбастером", - kinopoisk.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дракула став суперменом, а Гаррі Поттер – коханцем - Кінопрем'єри 2 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі