Ексклюзиви
пʼятниця, 23 січня 2015 19:37

До саундтреку "50 відтінків сірого" випустили черговий еротичний кліп

До саундтреку "50 відтінків сірого" випустили черговий еротичний кліп

Британська співачка і композитор Еллі Голдінг випустила кліп на пісню Love Me Like You Do, включену в саундтрек до фільму "50 відтінків сірого". Ролик розміщено на офіційному каналі виконавиці на YouTube. Прем'єра самої картини пройде 11 лютого на Берлінському кінофестивалі. На російських екранах вона з'явиться 12 лютого.

У відео представлені як кадри з офіційного трейлера, так і інші. Реліз треку відбувся 7 січня. За два тижні йому вдалося піднятися на 31-е місце в американських чартах, на 38-е - в канадських і на 8-е - у шведських. Композиція написана Іллею Салманзаде, Туві Ло та Саваном Котечей.

Головну роль в картині виконав ірландський актор Джеймі Дорнан, а закохану в нього дівчину зіграла американка Дакота Джонсон. Режисером фільму виступив Сем Тейлор-Вуд ("Стати Джоном Ленноном"). Згідно з опитуванням, проведеним компанією з продажу електронних квитків Fandango, "50 відтінків сірого" - найбільш очікуваний фільм року.

Стрічка заснована на однойменному романі британської письменниці Еріки Л. Джеймс, виданому в 2012 році. У ньому розповідається про стосунки студентки Анастейші і мільярдера Крістіана Грея, який захоплюється БДСМ. На сьогоднішній день "50 відтінків сірого" є найбільш популярною у світі книгою.

Зараз ви читаєте новину «До саундтреку "50 відтінків сірого" випустили черговий еротичний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі