Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2016 19:50

Селяни найняли семеро професійних вбивць
7

22 вересня в український прокат вийшов вестерн від режисера Антуана Фукуа ("Тренувальний день", "Стрілок", "Король Артур") "Чудова сімка". Це рімейк однойменного фільму 1960 року. Обидва - адаптація історичної драми японського режисера Акіра Куросави "Сім самураїв".

За сюжетом невеличке селище на кордоні США та Мексики наприкінці ХІХ століття потерпає від бандитів. Вони грабують і вбивають місцевих жителів. Хочуть привласнити собі їхні землі. Для захисту селяни наймають семеро професійних вбивць. Їхнього темношкірого ватажка зіграв Дензел Вашингтон.

– У фільмі мало або взагалі немає відчуття небезпеки, що загрожує людям, яким глядач має співпереживати, – пише журналіст британського The Guardian Пітер Бредшо у рецензії до стрічки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У новому фільмі 40-річна Бріджит Джонс поводиться як 20-річна

Головним недоліком стрічки називають незрозумілу готовність злочинців майже задарма допомогти селянам. До того ж, очевидно, що для когось із них ця справа може стати останньою в житті. Режисер намагається показати історію таких собі благородних розбишак, які раптом почали боротися за добро та справедливість.

"Чудова сімка" отримала непогані рейтинги в американському прокаті: 7,1 з 10 на IMDb та 61% позитивних відгуки на Rotten Tomatoes.

Зараз ви читаєте новину «Селяни найняли семеро професійних вбивць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі