Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2014 16:19

Депардьє зіграв "усю Францію", а Хелен Міррен – не наїлася – Кінопрем'єри 7 серпня

Депардьє зіграв "усю Францію", а Хелен Міррен – не наїлася – Кінопрем'єри 7 серпня

"Гра долі" стала лейтмотивом усіх кінопрем'єр цього тижня. Героя-невдаху італійської комедії "Я повернусь" фатум повертає з того світу. Всесильного протагоніста картини "Ласкаво просимо до Нью-Йорка" - доля випробовує на міцність сексуальними пригодами. Самовпевнену героїню кулінарної мелодрами "Прянощі та пристрасті" фортуна змушує поступитися своїми уподобаннями. Ну, а стихійний екшн "Шторму назустріч" обігрує ситуацію, коли в руках фатуму опиняється не людина, а природа…

Ласкаво просимо до Нью-Йорку

І нащо ти так багато трахаєшся?

Пропонуєш зайнятися гольфом? – парирує риторичне запитання головний герой картини.

Щодня через руки впливового містера Деверо проходять мільярди доларів. Він керує економічною долею цілих народів. Однак навіть у такого всесильного чоловіка знаходиться слабкість – ним постійно оволодіває нестримний сексуальний голод. Він мріє про те, щоб врятувати світ, однак виявляється безсилим, коли йдеться про власне спасіння.

"Взагалі, те, що Депардьє грає добре, дивуватися не доводиться – він великий актор у прямому розумінні цього слова. Він зіграв "усю Францію" і ще більше. І саме він робить придатним до зацікавленого перегляду цей фільм..." - Коммерсантъ Weekend.

Шторму назустріч

"Я все життя вивчаю торнадо – цей найбільший серед усіх, що я бачила…" - викрикує протагоніста, опинившись поблизу від урагану.

Кілька смерчів, що налетіли на Сільверстоун, практично повністю зруйнували це мирне містечко. Незважаючи на те, що перша хвиля урагану не лишила каменя на камені – метеорологи прогнозували ще більший циклон. Більшість місцевих жителів шукають безпечного притулку, в той час, як лише кілька сміливців рушають на зустріч стихії. Наскільки далеко зможе зайти полювальник за торнадо заради одного єдиного влучного фото?

"Одним словом, на перших порах картина виглядає концептуально нудною, як саме життя. Така собі банальна історія про стосунки. І ось на горизонті темніє, повітряні потоки скручуються в штопор, вітер підсилюється, перші дощові краплі швидко перетворюються на льод..." - TheHollywoodReporter.

Прянощі та пристрасті

"Мадам Маурі достатньо однієї ложки, щоб визначити геніальність кухара", - говорять про завзятого шеф кухара, яка зберігає у своїй пам'яті стародавні французькі рецепти.

У невеличкому містечку, що у Провансі, з'явився ресторан східної кухні. Відкрився він через дорогу від іменитої ресторації, яка славиться на всю країну своїми французькими блюдами. Спочатку власниця французького ресторану ставиться до конкурентів з огидою. Та дуже скоро війна між ними перетворюється на співпрацю.

"Якщо у цій стрічці так багато смачних інгредієнтів, то чому в кінцевому результаті вона вийшла настільки прісним драматичним ромкомом?" - AssociatedPress.

Я повернусь

"Мене не можна приговорити на смертну кару. Я пережив реінкарнацію!" - викрикує протагоніст стрічки.

Головний герой фільму ще зі школи товаришує з успішним та привабливим хлопцем, який для усіх є прикладом. Натомість головний герой комедії – закінчений невдаха. Щоб припинити постійні знущання над собою, він вирішує покінчити життя самогубством. Однак підступна доля приготувала для нього останнє випробування – його воскрешають і дають тиждень на те, щоб він довів, що достойний потрапити до Раю. Повернувшись на грішну землю, головний герой перевтілюється у начальника свого успішного друга і починає над ним знущатися. Однак обставини змушують його навпаки допомогти своєму ворогові.

Зараз ви читаєте новину «Депардьє зіграв "усю Францію", а Хелен Міррен – не наїлася – Кінопрем'єри 7 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі