четвер, 23 жовтня 2014 18:09

"Чорний зошит Майдану" може отримати російську премію

"Чорний зошит Майдану" може отримати російську премію

Український документальний альманах "Чорний зошит Майдану" за рішенням журі першого туру увійшов до списку робіт для голосування журі російської 15-ої Національної премії "Лавровая ветвь-2014" в номінації "Кращий неігровий повнометражний телевізійний фільм". Про це повідомляє ПРО з посиланням на дирекцію АНО "Премія ЛАВР".

Цього року на здобуття премії було висунуто рекордну кількість фільмів і програм усіма федеральними телеканалами Росії, а також основними студіями Москви і регіонів Росії. В конкурсі взяли участь фільми, зняті російською мовою в Німеччині, Франції, Латвії, Нідерландах, Білорусі, Естонії та інших країнах.

Трійки фіналістів будуть оголошені 24 листопада. Урочиста церемонія вручення премії відбудеться 17 грудня.

Документальний альманах "Чорний зошит Майдану" знятий студентами 2-го режисерського курсу Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенко-Карого протягом чотирьох місяців.

Премія "Лавровая ветвь" в галузі неігрового кіно та телебачення заснована 2000 року низкою відомих російських документалістів, телевізійників та громадських діячів, серед яких Віталій Манський, Андрій Разбаш, Сергій Мірошніченко, Манана Асламазян та інші.

Зараз ви читаєте новину «"Чорний зошит Майдану" може отримати російську премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі