понеділок, 28 липня 2014 15:38

"Цойнаш" - відео українського Криму стало кліпом на пісню "Малыш"

"Цойнаш" - відео українського Криму стало кліпом на пісню "Малыш"

Документальна хроніка кримських подорожей звичайних людей стала матеріалом для нового кліпу на пісню групи "Кіно" "Малыш". Організатором проекту і виконавцем кавер-версії відомої композиції українською мовою виступила група GrozovSka Band. За інформацією Cultprostir, свої відеоматеріали для ролика прислали кілька десятків людей.

"На жаль, не всі відео нам підійшли, оскільки не відповідали поставленим художнім завданням. Було багато чудових пейзажів і кримських видів, але нас цікавило, щоб у кадрі знаходилися люди, щоб були людські емоції", - розповіла лідер GrozovSka Band Олена Грозовська. Монтаж ролика здійснив Корній Грицюк, давній друг групи, який погодився допомогти проекту. Музиканти попросили публіку ділитися своїми відеозаписами 13 червня і так пояснили свій задум: "У нас є прекрасна пісня, слухаючи яку, хочеться дивитися на море".

У версії GrozovSka Band пісня називається "Малюк (Цойнаш)". За словами Грозовської, кліп – це ностальгічний колаж, пронизаний пам'яттю і вірою у справедливість. "Якщо хтось говорить "Кримнаш", то Цой – теж наш", - прокоментував вихід ролика на своїй сторінці в Facebook Корній Грицюк.

Це не перший досвід виконання креативних кавер-версій для GrozovSka Band. Торік вони випустили неординарний варіант пісні "Сумно" з репертуару Софії Ротару.

Зараз ви читаєте новину «"Цойнаш" - відео українського Криму стало кліпом на пісню "Малыш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі