понеділок, 30 березня 2015 16:43

"Чи можна зрадити поглядом?" - Джамала презентувала нову пісню про жіночу легковажність

"Чи можна зрадити поглядом?" - Джамала презентувала нову пісню про жіночу легковажність

Джамала опублікувала новий сингл "Очима", який увійде до її майбутнього альбому. Вихід платівки заплановано на осінь цього року. Про це українська кримськотатарська співачка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

У кожної книги є перша глава. "Очима" – це перша глава мого нового альбому. Вона лише відкриває завісу таємниці, готує вас до нової порції моїх роздумів і переживань і на тему стосунків між чоловіком і жінкою, і про Батьківщину, і про пошук шляху додому", - написала Джамала.

Співачка каже, що написала цю пісню, надихнувшись виключно "чоловічою" музикою: Marvin Gaye, Paolo Nutini, Ben Howard, Jungle Jackson. "Я не перестаю задаватися питаннями і ставити їх іншим. Хтось може подумати, що це романтична пісня про зраду. Так, можливо, в якомусь сенсі так і є. "Закохана на Хвилини я очима", "і тобі НЕ обіцяла я Нічого" - та це ж верх легковажності, скажете ви, і в чомусь будете праві. Тільки от, де межа? Чи можна зрадити поглядом? Словом, нехай кожен сам робить висновки", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «"Чи можна зрадити поглядом?" - Джамала презентувала нову пісню про жіночу легковажність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі