пʼятниця, 19 вересня 2014 17:54

Ченнінг Татум зіграє геніального математика

Ченнінг Татум зіграє геніального математика
Фото: Reuters

Голлівудський актор Ченнінг Татум ("Крок вперед", "Джоні Д", "Кидок кобри") зіграє головну роль в екранізації мемуарів Джейсона Паджетта "Раптовий геній" (Struck by Genius). Права на реалізацію проекту придбала студія Sony, компанія Татума Free Association також виступить продюсером фільму, повідомляє The Hollywood Reporter. Дата виходу стрічки поки не уточнюється.

В центрі історії - людина, який у 31 рік несподівано виявляє математичні надздібності. Як зазначає видання, книга Паджетта описує власний феномен автора. Мемуариста відрахували з коледжу за легковажний спосіб життя, а в 31 рік він був жорстоко побитий під час пограбування, отримавши травму мозку - після цього Паджетт став бачити геометричні форми і цифри у всіх речах навколо.

Восени цього року актор повинен приступити до зйомок у сіквелі "Супер Майка" під назвою "Супер Майк XXL". Найближчий фільм з Татум, який з'явиться в кінотеатрах - "Сходження Юпітер" Енді і Лани Вачовскі з Мілою Куніс в головній ролі. Картина вийде 5 лютого 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Ченнінг Татум зіграє геніального математика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі