Ексклюзиви
понеділок, 15 грудня 2014 12:23

"Будь сміливим!" - Brutto Міхалка виклали новий сингл та відео

"Будь сміливим!" - Brutto Міхалка виклали новий сингл та відео

15 грудня група BRUTTO представила новий сингл "Будь сміливим!" До нього увійшли два треки: заголовна пісня "Будь сміливим", яка написана на вірші білоруського класика Янки Купали, і нова, "брутівська", версія хіта "Священний вогонь".

За словами учасників BRUTTO, цей сингл варто сприймати як заклик. "Будь сміливим, коли йдеш за своєю мрією, і хай буде з тобою священний вогонь", - прокоментував прем'єру художній керівник гурту Сергій Міхалок.

Разом з виходом синглу представлено і lyric-відео на пісню "Будь сміливим". Його підготував московський кліпмейкер і фотограф Андрій Давидовський, вже співпрацював з групою під час роботи над кліпом "Гирі" та відео "Адідас".

Пісні з синглу "Будь сміливим!" можна почути на офіційному інтернет-радіо BRUTTO.

Група BRUTTO оголосила про старт своєї діяльності 1 вересня 2014 року. За цей час був випущений альбом, представлено кілька синглів, знято 4 кліпи і 2 офіційних lyric-відео.

Найближчий концерт колективу - 27 грудня в Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Будь сміливим!" - Brutto Міхалка виклали новий сингл та відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі