середа, 03 червня 2015 14:58

Британські рокери вибачилися перед "Brutto" та фестивалем "Захід"

Британські рокери вибачилися перед "Brutto" та фестивалем "Захід"

Британський гурт The Exploited вибачилися перед групою "Brutto" та повідомили, що готові виступати разом із ними на фестивалі "Захід".

Вони пояснили, що їхня відмова від виступу на одній сцені з групою Brutto кілька днів тому була викликана "чутками з лайна". Тепер вони впевнені, що з Brutto все гаразд. Проте організатори фестивалю повідомили Exploited, що не можуть з ними співпрацювати.

Річ у тім, що британська панк-рок-група The Exploited відмовилась виступати разом із групою BRUTTO на фестивалі "Захід".

"Привіт, у нас для вас погані новини. Група сказала мені скасувати шоу, тому що музиканти не будуть виступати на фестивалі, на якому грає гурт Brutto ", - йдеться в повідомленні менеджера групи The Exploited.

Організатори фестивалю не зрозуміли причин відмови, однак лідер The Exploited Вотт Бьюкен послався на те, що хтось розповів йому про Brutto "багато поганого". Він згадав якесь відео, на якому музиканти ніби-то "знущаються над старою людиною".

У деяких європейських країнах білоруську групу Brutto зарахували до неонацистів та заборонили їх гастролі і згадки в медіа. Поліція Німеччини, зокрема, обіцяє знайти того, хто орагнізував наклепницьку акцію проти музикантів.

Тепер попросили вибачення і британці. "Я вважаю, що ми були дезінформовані про цю групу. Тому я прошу вибачення за те, що ми сказали речі, які, як я тепер думаю, виявилися неправдою", - написали представники The Exploited на офіційній сторінці групи у Facebook. Також The Exploited заявили, що готові виступати на фестивалі "Захід".

Проте організатори фестивалю прийняли рішення не працювати з групою, яка "постійно змінює попередні домовленості".

Група Brutto отримати не вдалося, так як вони знаходяться в турі. Найближчі концерти колективу пройдуть у Броварах 5 червня та Одесі 27 червня.

Фестиваль "Захід" відбудеться 15-16 серпня неподалік від Львова.

Зараз ви читаєте новину «Британські рокери вибачилися перед "Brutto" та фестивалем "Захід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі