Ексклюзиви
пʼятниця, 24 червня 2016 11:30

Брати Капранови готують літературний подарунок до річниці Незалежності України

Брати Капранови готують літературний подарунок до річниці Незалежності України

Телеканал ICTV спільно з Братами Капрановими запускають проект "Я like Україну".

У рамках проекту передбачене видання альманаху з оповіданнями 25 провідних українських письменників. Усі ці твори - окремі історії про любов до України, - зазначено на сайті каналу.

"Ми з дитинства звикли, що патріотизм – це щось офіційне. Але останні роки дали нам зрозуміти, що любов до України – це не абстрактна річ. До неофіційної збірки увійшли не лише оповідання зірок української літератури, але й твори тих, хто довів цю любов на війні за Донбас – Артема Чеха та Геннадія Молчанова, а також загиблого у боях за Донецький аеропорт письменника Андрія Миронюка", – каже письменник і видавець Віталій Капранов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Бондар написав книгу про пересічних людей

Письменник і видавець Віталій Капранов звернув увагу на те, що до книги увідуть 3 оповідання українських авторів, які брали участь в бойових діях.

Учасниками проекту стануть також Ірен Роздобудько, Сашко Лірник, Антон Санченко, Лариса Денисенко, Вікторія Гранецька, Маркіян Камиш, Анатолій Дністровий, Євген Положій та інші.

На підтримку проекту "Я like Україну" програма "Факти" запускає щотижневу літературну рубрику про відомих українських письменників незалежної України. Серія стартувала із сюжету про Братів Капранових – авторів проекту. У кожному наступному сюжеті – розповідь про постать одного із письменників, його творчість, українську літературу, книжкову справу в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Брати Капранови готують літературний подарунок до річниці Незалежності України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі