понеділок, 27 лютого 2017 05:45

Біля театру "Долбі" перед врученням "Оскара" побились прихильниця і противниця Трампа

Біля театру "Долбі" перед врученням "Оскара" побились прихильниця і противниця Трампа

Прихильниця і противниця президента США Дональда Трампа влаштували бійку поблизу театру "Долбі" перед самим початком вручення премії "Оскар".

Жінка в кепці 'Make America Great Again' (Повернемо Америці велич – передвиборне гасло Трампа) закликала громадськість проігнорувати захід Американської академії кінематографічних мистецтв. У руках вона тримала плакат з написом "jobs" (робочі місця). Противниця Трампа вирвала у неї плакат і після цього між жінками зчинилася бійка, пише Daily Mail.

Жінку, яка вирвала плакат, затримала поліція.

Мер Парижа Анн Ідальго іронічно відреагувала на негативні зауваження президента США Дональда Трампа про французьку столицю.
Вона використала для цього диснеївську символіку. Ідальго розмістила в Twitter своє фото, обіймаючись із Міккі і Мінні Маус. Вона вважає, що це має символізувати динамізм і дух відкритості, які характерні для міста.

Зараз ви читаєте новину «Біля театру "Долбі" перед врученням "Оскара" побились прихильниця і противниця Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі