Ексклюзиви
четвер, 21 серпня 2014 18:56

Автор "Синів Анархії" написав книгу за мотивами серіалу

Автор "Синів Анархії" написав книгу за мотивами серіалу
Фото: AFP

Творець культового серіалу "Сини Анархії" Курт Саттер напередодні останнього сезону написав книгу, яка виходить в твердій палітурці.

Видання охоплює всі сім сезонів драми, ілюстровано фотографіями байкерської атрибутики, інтерв'ю з акторами, глосарієм, а також докладною розповіддю про те, як знімалося відоме телешоу, повідомляє сайт Entertainment Weekly.

Шанувальники "Синів Анархії" отримали можливість зробити передзамовлення на сайті Amazon.com офіційного колекційного видання, яке буде випущено на наступний день після фінальної серії. Це відбудеться 2 грудня 2014 року.

Випуск набору DVD і Blu-Ray версії в колекційному оформленні також був оголошений напередодні.

"Сини Анархії" (Sons of Anarchy) - американський телевізійний серіал в жанрі кримінальної драми, що оповідає про клуб байкерів, які намагаються захистити своє містечко від наркотиків і впливу конкурентів, хоча самі грішать торгівлею зброєю.

У головних ролях знялися голлівудські зірки Чарлі Хэннем і Рон Перлман. Відома співачка, дружина творця драми Курта Саттера, Кеті Сагал отримала в 2011 році "Золотий глобус" за роль Джемми Теллер Морроу, матриарха байкерського клубу.

Серіал виходить на кабельному телеканалі FX з 3 вересня 2008 року і став одним з найуспішніших проектів корпорації Fox Entertainment Group.

Прем'єра фінального сезону відбудеться 9 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Автор "Синів Анархії" написав книгу за мотивами серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі