середа, 01 квітня 2015 12:04

Актор Девід Духовни випустить свій перший музичний альбом

Актор Девід Духовни випустить свій перший музичний альбом

Актор Девід Духовни, відомий за серіалом "Секретні матеріали", випустить свій перший музичний альбом, повідомляє Associated Press. Платівка під назвою Hell or Highwater надійде в продаж 12 травня.

Альбом міститиме 12 треків, які актор написав сам. Заголовна пісня доступна шанувальникам Духовни у форматі синглу.

"Створення альбому схоже на здійснення моєї мрії, хоча у мене ніколи не було такої мрії. Мені все ще важко повірити, що це сталося. Але дані пісні являють собою справжнє вираження моїх почуттів, тому я з нетерпінням чекав можливості поділитися ними з усіма", - цитує актора видання Rolling Stone.

Раніше Духовни і актриса Джилліан Андерсон підтвердили, що зйомки "Секретних матеріалів" відновляться. Попередньо відомо, що серіал отримає як мінімум шість нових епізодів.

Крім проекту "Секретні матеріали" Девід Духовни запам'ятався глядачам по ролі в серіалі "Секс і Каліфорнія" (Californication). Крім того, актор знявся в "Твін Пікс" і "Щоденники Червоної Туфельки".

Зараз ви читаєте новину «Актор Девід Духовни випустить свій перший музичний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі