пʼятниця, 30 жовтня 2015 16:45

Аффлек почав знімати свій новий фільм "Нічне життя"

Аффлек почав знімати свій новий фільм "Нічне життя"

Відомий американський актор і режисер Бен Аффлек приступив на поточному тижні до зйомок свого нового фільму "Нічне життя". Про це повідомив у четвер телеканал NBC.

"Бен Аффлек не тільки є режисером картини, але і виконує в ній головну роль", - зазначає він.

В основі сюжету - опублікований в 2012 році однойменний роман популярного американського письменника Денніса Лихtйна. Раніше за його книгами знімали картини такі великі голлівудські режисери як Клінт Іствуд - "Таємнича річка" і Мартін Скорсезе - "Острів проклятих" з Леонардо Ді Капріо в головній ролі.

У 2013 році Денніс Лихейн отримав за кримінальний роман "Нічне життя" престижну літературну премію Едгара По. Відразу ж після виходу книги компанія Бена Аффлека придбала права на її екранізацію.

Дія роману починається в США в кінці 20-их років минулого століття під час сухого закону. В оповіданні йдеться про сім'ю, пов'язаної з мафіозним бізнесом.

Аффлек вже працював з творами Денніса Лихейна. У 2007 році він зняв свій перший фільм в якості режисера з його роману "Прощай, дитинко, прощай". Картина була дуже добре прийнята публікою і критиками.

У фільмі також зайняті актриси Сієнна Міллер, Ель Фаннінг, Зої Салдана, актори Кріс Мессіна і Кріс Купер. Бен Аффлек виступає поряд з Леонардо Ді Капріо продюсером картини. Дистриб'ютором стрічки стала кінокомпанія Warner Bros.

Спочатку планувалося, що "Нічне життя" вийде в прокат у жовтні 2016 року. Однак зараз цей графік переглянутий фільм з'явиться на екранах в 2017 році.

Зараз ви читаєте новину «Аффлек почав знімати свій новий фільм "Нічне життя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі