пʼятниця, 31 жовтня 2014 13:02

"Я не Месія, щоб просити вибачення за Росію" - Арбеніна

"Я не Месія, щоб просити вибачення за Росію" - Арбеніна
Фото: snipers.net

Російська співачка, лідер групи "Ночные Снайперы" Діана Арбеніна заявила, що її слова на концерті в Києві, після якого в Росії почали скасовувати її концерти, було перекручено і за Росію вона не просила вибачення.

"Говорили, що на концерті я просила вибачення за Росію. Але я не Месія, щоб просити вибачення за країну. Я зверталася до людей, які прийшли на мій концерт у Києві, - своїх фанатів я на національності не ділю. Більше того, я не розумію, як відразу весь народ може перетворитися в "укрів". Тому я вибачалася за ситуацію, яка склалася в Києві з концертами: рокери, які заявлялися там, скасовувалися в останній момент. Так що я сказала: "Я хочу попросити вибачення за своїх колег по цеху, за тих рокерів, які не приїхали і вас не підтримали страшне для України час". І що в цих словах такого? Питання. Для мене - абсолютно нічого", - сказала Арбеніна в інтерв'ю російському Forbes.

За її словами, після цього у Володимирі ультрапатріоти зажадали скасувати її концерт, але після серій її інтерв'ю "місто відстояли". Однак після цього на НТВ вийшов "викривальний" фільм "17 ворогів хунти", фігуранткою якого стала Арбеніна, і з цього моменту концерти в регіонах стали скасовувати регулярно.

Зараз  вже скасовано 10 концертів: "Планові концерти в регіонах. Білгород, Казань, Нижній Новгород. І зараз Урал у нас фактично злітає. Вже відвалився Благовєщенськ. До речі, Нижній Новгород - це сюрприз для мене. Це оплот, один з найбільших рок-н-рольних міст".

Арбеніна зазначила, що скасування відбуваються в регіонах, але в Москві та Петербурзі цього немає. "Якщо б це була жорстка відмашка зверху - ну ми ж не маленькі діти, - мене б відразу скрізь забанили. Але я думаю так: хлопці на місцях дуже хочуть перестрахуватися", - сказала співачка.

Арбеніна також заявила, що не бачить подвійних стандартів у тому, щоб виступати на Червоній площі 12 червня в День Росії: "Я належу до тих людей, які думають, якщо ти любиш свою країну, що б у ній не відбувалося, ти тут народився, у всякому разі у тебе є ностальгія, коли ти звідси їдеш, ти розумієш, що ти звідси, ти ж не можеш бути без коріння. І адже нічого не має бути поганого, щоб грати в День Росії, в свято своєї країни, на головній площі своєї країни".

Зараз ви читаєте новину «"Я не Месія, щоб просити вибачення за Росію" - Арбеніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі