Ексклюзиви
понеділок, 18 липня 2016 16:59

5 тис. підписів зберуть на підтримку Львова, як господаря Євробачення-2017

5 тис. підписів зберуть на підтримку Львова, як господаря Євробачення-2017

У Львові стартувала акція на його підтримку в національному відборі міста-господаря пісенного конкурсу Євробачення. Організатори хочуть до 19 липня назбирати більше 5 тис. підписів.

Про це повідомляє tvoemisto.tv.

Всіх закликають долучитися на підтримку Львова у соціальних мережах. Розпочали збір підписів у центрі міста, аби передати їх в організаційний комітет Євробачення.

"Наше місто, як ніколи, має усі підстави і можливість прийняти у себе пісенний конкурс Євробачення. Така почесна місія дасть можливість Львову ще більше розвинути інфраструктуру, відкрити місто для ще більшої кількості туристів, а це і робочі місця, і нові інвестиційні проекти. Справжню "європейську" Україну маємо показати через призму гостинності та неповторної атмосфери Львова", - зазначив Володимир Місяйло, продюсер, організатор масових заходів.

Обговорення та презентація міст-претендентів відбудеться 20 липня о 18:30 у прямому ефірі телеканалу UΛ:Перший. У студії представники Києва, Дніпра, Львова, Одеси, Харкова і Херсона представлятимуть свої пропозиції. 21 липня визначать 2 міста-фіналісти. Третім етапом стане день оголошення міста, яке за рішенням Європейської мовної спілки та оргкомітету здобуде право приймати Євробачення-2017.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У Львові розповіли, чим здивують гостей Євробачення

Зараз ви читаєте новину «5 тис. підписів зберуть на підтримку Львова, як господаря Євробачення-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі