Ексклюзиви
четвер, 01 жовтня 2015 10:50

2-4 жовтня прем'єра фільму "20 000 днів на Землі" Один день із життя Ніка Кейва від #KyivMusicFilm

 

Фільм про видатного австралійського музиканта Ніка Кейва нарешті покажуть у Києві! У рамках проекту #KyivMusicFilm пройде всього два покази цієї стрічки. Тільки 2 та 4 жовтня на екрані кінотеатру "Кінопанорама"!

Дзвонить будильник. Нік Кейв прокидається, встає, вмивається, сідає в "Ягуар" та їде у справах. Сьогодні 20 000-ий день, який він живе на Землі. Змінюються кадри з його австралійського дитинства, школи, перших виступів гуртів The Boys Next Door, The Birthday Party, The Bad Seeds. Музикант Блікса Баргельд розповідає, що через сімейні обставини залишив групу The Bad Seeds, а співачка Кайлі Міноуг згадує, як нічого не знала про Кейва до моменту запису дуету "Where the Wild Roses Grow" і як вона зачитувалася його біографією перед першою зустріччю.

Звичайно, ми могли б вигадати таку історію, але ні, це британський фільм '20 000 Days on Earth' —документальна драма, присвячена одному дню із життя Ніка Кейва. Вперше стрічка була показана на фестивалі "Санденс", де отримала одразу дві нагороди (за кращі режисуру та монтаж), а потім викликала фурор на "Берлінале".

Нік Кейв морочить голову шанувальникам вже майже 40 років. Увесь цей час він змінює не лише жанри, а й сферу діяльності. Качає його не слабо — від музики до літератури, від написання сценаріїв до акторства! З його другим гуртом —панківським The Bad Seeds — вони наганяли морок ще на початку 80-х в Західному Берліні, виступаючи, наприклад, в "Небі над Берліном" Віма Вендерса, а минулого року випустили вже п'ятнадцятий студійний альбом.

Стрічку створила культова британська студія "Pulse". Ця відома британська студія фокусується на створенні кіно про музику. Їхньому перу належать такі стрічки: "BLUR. No Distance Left To Run", "Shut Up And Play The Hits", "THE MUSE", а також свіженький фільм "ARCADE FIRE. The Reflektor Tapes"

Ще до початку інформаційної кампанії квитки не перший показ, який відбудеться 2 жовтня, були розкуплені, тому чекаємо вас на додатковому показі фільму 4 жовтня в Кінопанорамі.

В Україні фільм представляє #KyivMusicFilm – рух легального кінотеатрального доступу до найцікавіших фільмів по музику, музикантів та всього, що пов'язано з цією тематикою. Покази нових фільмів відбуватимуться щомісяця. Проект ініційовано фестивалем Kyiv International Short Film Festival

Квитки на показ 4 жовтня можна придбати на Concert.ua (goo.gl/2zeGAe), 1001bilet: (goo.gl/r8K4FR) та в "Кінопанорамі".

Інформація на сайті: www.kyivmusicfilm.kisff.org

Додаткова інформація:
Аліка Харченко [email protected] +38 (093)129-13-09

Зараз ви читаєте новину «2-4 жовтня прем'єра фільму "20 000 днів на Землі" Один день із життя Ніка Кейва від #KyivMusicFilm». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі