Ексклюзиви
середа, 28 вересня 2016 12:39

100 найкращих кадрів із фільмів за 100 років зібрали в одному кліпі

100 найкращих кадрів із фільмів за 100 років зібрали в одному кліпі

Американський відеоблогер Джейкоб Т. Свінні опублікував ролик, у якому зібрані 100 культових кадрів із знакових фільмів за останні сто років. Кожен рік у цій збірці представлено одним кадром.

Деякі з кадрів стали хрестоматійними, визначили основи свого жанру.

Починається кліп зі стрічки "Народження нації" американського кінорежисера Девіда Уорка Гріффіта, а закінчується стрічкою "Божевільний Макс: Дорога люті" австралійського режисера Джорджа Міллера. У кліпі є уривки із фільмів "Метрополіс" німця Фріца Ланга, "Славні хлопці" культового американського режисера Квентіна Тарантіно, "Древо життя" американця Терренса Маліка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця року в прокат щотижня виходитимуть українські фільми

Джейкоб Т. Свінні опублікував близько п'ятдесяти роликів про кіно. Найбільш популярною його роботою залишається відео, в якому зіставлені перші й останні кадри знаменитих фільмів.

Нагадаємо, з 6 до 9 жовтня у кінотеатрі "Кінопанорама" проходитиме всеукраїнський фестиваль однохвилиного кіно з усього світу — "100 фільмів за 100 хвилин 2016".

Зараз ви читаєте новину «100 найкращих кадрів із фільмів за 100 років зібрали в одному кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі