Ексклюзиви
субота, 28 лютого 2015 13:55

1 березня - останній день прийому текстів на конкурс "Новела по-українськи"

До 1 березня триває прийом робіт на конкурс "Новела по-українськи" від журналу "Країна".
Цьогоріч він пройде утретє. Обсяг творів учасників — до 10 тис. знаків неопублікованого раніше тексту. Мова — українська. Тема — вільна, місце дії — Крим, Україна. Переможець отримає тисячу гривень і його новелу опублікують у журналі "Країна".

За новинами конкурсу можете слідкувати на сторінці конкурсу у Facebook.

 

Найкращі новели учасників конкурсу видасть окремою книжкою Літературна агенція "Discursus". Торік спільно із конкурсом "Новела по-українськи" вони вже видали збірку "Євромайдан. Хроніка в новелах". Минулого вересня її представили на Форумі видавців у Львові. Згодом книжку презентували у Києві, Рівному, Полтаві та інших містах, звідки родом учасники конкурсу. Збірку новел про Крим готують до цьогорічного Форуму видавців.

Тексти новел, а також контакти й біографію автора надсилайте до 1 березня 2015 року включно на адресу [email protected] або на поштову скриньку: "Газета по-українськи", а/с 67, Київ-53, 04053 з позначкою "Новела по-українськи".

 

Своєю участю в конкурсі автор дає згоду на публікацію новели на сайті Gazeta.ua, у "Газеті по-українськи" й журналі "Країна" та згоду на оброблення, збереження та використання його персональних даних. Автор гарантує, що не порушує законодавства про авторське право та суміжні права.

До журі ввійдуть представники редакції журналу "Країна", а також письменники й видавці. Роботи оцінюватимуть анонімно. Твір переможця надрукують у журналі "Країна" у квітні 2015 року.

 

Зараз ви читаєте новину «1 березня - останній день прийому текстів на конкурс "Новела по-українськи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути