Ексклюзиви
середа, 05 лютого 2014 14:06

У Львові відкрили пейзажну виставку Ігоря Романка
9

Фото: Фото: Ольга Швед

4 лютого у львівській галереї "Зелена канапа" відкрили третю персональну виставку живопису відомого художника Ігоря Романка. Основу персональної  виставки становлять пейзажі. 12 нових, великих творів, створені протягом останніх 2 років. Ігор Романко – відомий живописець не лише у Львові а й закордоном. Його виставки проходили в Україні, Польщі, Словаччині, Австралії, Японії.

"Застиглі у вічності іконографічні образи дерев і трави, водойм і неба, створені  без суєти, несуть в собі потужне філософське послання глядачеві. Все змінне і водночас непорушне на нашій землі, не можливо вступити двічі в одну й ту саму річку, але  в той самий час – вода не утворюється і не зникає, а залишається тією самою,  яку пили ще в доісторичні часи. Саме так малює природу Ігор. Окрім пейзажів, Романко вперше показує "Світанок поета"  портретне зображення свого улюбленого  Богдана – Ігоря Антонича", - каже директор галереї "Зелена канапа" Олеся Домаразька.

Художник Ігор Романко зазначив, що йому зараз важко думати про мистецтво, адже всі думки у нього спрямовані на ситуацію, яка склалася в країні в останні місяці.

Виставка живопису у галереї "Зелена канапа" триватиме до 26 лютого 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відкрили пейзажну виставку Ігоря Романка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі