Ексклюзиви
четвер, 31 травня 2012 16:49

"ТойХтоПройшовКрізьВогонь" став кращим повнометражним ігровим фільмом на Омському кінофестивалі

"ТойХтоПройшовКрізьВогонь" став кращим повнометражним ігровим фільмом на Омському кінофестивалі
Кадр з фільму. Фото: narodua.com

"ТойХтоПройшовКрізьВогонь" здобув головну нагороду у номінації "Повнометражний ігровий фільм". Гран-прі і відзнаку за кращу чоловічу роль у телевізійному фільмі дали Микиті Міхалкову з серіалом "Стомлені сонцем-2". Серед міжнародного журі була українська актриса Раїса Недашківська. Патроном форуму є патріарх Кирило.

"Зараз повним ходом іде підготовка до російського прокату фільму "ТойХтоПройшовКрізьВогонь", - каже його продюсер Володимир Філіппов. - Подали документи для отримання посвідчення на державний прокат у Росії. Найближчі дні буде відомо, коли розпочнеться покази фільму у російських кінотеатрах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головній зірці "ТойХтоПройшов..." в армії не вистачало дівчат

Володимир Філіппов нещодавно повернувся з Каннського кінофестивалю. Там представив фільм Іллєнка на кіноринку.

"Домовилися про покази на великих екранах у Канаді, США, Франції і Англії. Це невеличкі мережі незалежних кінотеатрів. У Лондоні — 5 кінотеатрів, у Франції — 10 у п'яти різних містах. Найбільше кінотеатрів покажуть стрічку у Канаді. Туди представити картину поїде сам Михайло Іллєнко".

Зараз ви читаєте новину «"ТойХтоПройшовКрізьВогонь" став кращим повнометражним ігровим фільмом на Омському кінофестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі