Ексклюзиви
середа, 09 травня 2012 10:41

Братів Капранових запрошують у кіно грати галюцинації

Братів Капранових запрошують у кіно грати галюцинації
Брати Капранови. Фото: gazeta.ua

Брати Капранови зіграли другорядні ролі у відомому нині українському фільмі "Той, шо пройшов крізь вогонь". У фільм їх запросили, аби почати його містично.

Про це письменники розповіли під час прес-конференції у Тернопільському центрі комунікацій.

"Історія була дуже проста. Михайло Іллєнко наш друг. Коли він запустив це кіно, вирішив, що почати його треба якось містично, аби якось завершити. Бо шансів завершити його не було.  У перший же день придумав нам ці мікроролі, аби знялося на щастя. Нічого ми від цих сцен не чекали", - пригадав Віталій Капранов.

Спеціально для фільму Дмитро Капранов навчився художнього свисту. Та це не єдина роль братів у кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головній зірці "ТойХтоПройшов..." в армії не вистачало дівчат

"У нас уже є роль другого плану у фільмі "Чорний козак". Він скоро має вийти на екрани. Коли нас запрошують, то це у головного героя або тяжкі галюцинації, або критична ситуація. У "Чорного козака" нас запросили на роль тяжкої галюцинації. Навчившись уже художньо свистіти, ми так переконливо зіграли, шо герою на ходу писали роль другого плану. Я умовляю головну героїню в гречку, а вона мені відмовляє. Позор на всю країну.

Третій фільм має поки що робочу назву "Чи вмієте ви грати в шахи?"

"Ми там граємо галюцинації головного героя. У нього повний гаплик. Він іде найматися кріейтором на одну фірму. І там сидить бос і секретарка. Бос сидить спиною, а потім обертається. І виявляється, що вони абсолютно тотожні з головним героєм".

Письменники задоволені своїми гонорарами за ролі.

"Нам за пів знімального дня заплатили чи то по дві тисячі чи на двох дві тисячі. Ми тоді подумали, нічого собі. Якшо хоча би раз на тиждень зніматися, то можна непогано заробити".

Зараз ви читаєте новину «Братів Капранових запрошують у кіно грати галюцинації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі