Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2011 23:46

Спецтема: Євробачення-2011

Герман: "Люблю Джамалу, бо це талант"

Герман: "Люблю Джамалу, бо це талант"

Заступниці Адміністрації президента Ганні Герман завжди було прикро, коли гроші перемагали талант.

Так вона прокоментувала в ефірі каналу ТВі скандал навколо відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2011".

"Мені завжди було прикро, якщо хтось мав впливових батьків, гроші, якісь приференції, був членом партії і обходив мене на конкурсах на якусь працю. Наприклад, я дуже хотіла потрапити в комсомольську газету, бо це була єдина більш-менш ліберальна україномовна газета у Львові. Проте мені тоді сказав редактор, що я не член партії. Їдь, якщо поступиш хоча б у кандидати, то ми тебе приймемо. А зараз, мовляв, приймають іншу жінку, яка є членом партії, чоловік працює в обкомі партії", - розповіла вона.

Герман колись думала, що якби у житті стала кимось, то відстоювала б тих людей, які справді мають талант, а не гроші.

"Талант - це цінніше за гроші. Під час конкурсу в кулуарах почали шептатися, що один чоловік з дуже впливовим прізвищем просив за цю переможницю. Побачила, що прийнято рішення голосувати по кілька разів з одного телефонного номера, то значить хто має більше грошей... Зіграло моє дитяче і юне, коли гроші були важливіші від уміння. Гроші перемагали, коли мене обходили ті, хто мали їх і впливи", - зазначила вона.

За словами заступниці глави АП, їй дуже імпонує співачка Джамала.

"Не маю нічого проти дівчинки, яка перемогла (Міка Ньютон - ред.). Люблю Джамалу, бо це талант. Вона - самобутня. Вона б претендувала на хороші місця у цьому конкурсі. Вона - явище в українській молодіжній культурі. Проте це мої приватні смаки. Не хочу, щоб хтось казав, що Герман подобається одна, а не інша, тому вона намагається якось підважити легетимність конкурсу", - пояснила чиновниця.

Герман переконана, що потрібна комісія, яка зробить висновки і рекомендації на наступний рік.

"Зробимо все, щоб через рік усі мали рівні можливості", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Герман: "Люблю Джамалу, бо це талант"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі