понеділок, 13 грудня 2010 20:30

Подкопаєва пишається, що її діти говорять українською

Подкопаєва пишається, що її діти говорять українською

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва пишається, що її діти говорять українською. Про це вона розказала у коментарі кореспонденту Gazeta.ua на конкурсі "Міс Україна Всесвіт 2011".

"Найяскравішими враження за рік на мене справили президентські вибори і мої діти. Мене дуже радує, що вони вже чудово говорять англійською. Для мене це була задача номер один. Не можна сказати, що вони вже вільно нею володіють, але роблять фантастичні прориви. Ну, і звичайно українська мова. Дивлюсь і милуюсь, що вони спокійно говорять українською. Я намагаюсь їх виховувати так, щоб у них було чітке розуміння своїх обов'язків. Аби знали, що приходити треба вчасно, і якщо отримують завдання — робити його відповідально", - сказала Подкопаєва.

На конкурс Подкопаєва прийшла разом з подругою плавчинею Яною Клочковою.

"Найбезглуздішою пліткою, яку я чула в останній час, є те, що ми з Яною посварились і більше не товаришуємо. Це не правда, як бачите — у нас все добре", - зазначила Подкопаєва.

Також гімнастка розказала, що Новий рік святкуватиме вдома.

"Для мене Новий рік — це тісне сімейне коло, мандарини, ялинка, салат "Олів'є". Все як у всіх", - зауважила спортсменка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва пишається, що її діти говорять українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі