вівторок, 23 серпня 2016 07:10

Син 11 разів убиває батьків

10-річний Андрія застрелив із револьвера батьків — Воїна і Мілену. Так дитина вчить англійську мову. Цілячись промовляє: "зе ґан". Закривавлені тіла загортає в чорний целофан.

— У дитячих очах бачимо самих себе, як у кривому дзеркалі. Вони говорять те, що чують від батьків. Розігрують ситуації з телевізора, інтернету, побаченого на вулиці. Ці діти жахають. Але з їхньою допомогою ми сміємося зі своїх страхів і бажань, — розповідає режисер вистави "Рольові ігри" 40-річна Марія Грунічева.

Прем'єру показали в київському "Новому українському театрі". Спектакль створили за п'єсою "Сімейні історії" сербського драматурга Біляни Срблянович. Дійові особи — діти, які грають дорослих. І навпаки. У виставі 11 сцен. У кожній розігрується нова ситуація, але всюди наприкінці Андрія вбиває батьків — закидає на шию зашморг і душить.

Хлопець починає ходити на антиурядові демонстрації в центр міста. Воїн думає, що сина зомбують американці, платять долари і нашпиговують наркотиками. Щодня перевіряє в Андрії вени, очі, дупу, зуби.

Черговий показ "Рольових ігор" відбудеться 2 вересня.

12 сольних альбомів записав британський музикант Стінґ. Остання платівка називається "На розі 57-ї та 9-ї". Перехрестя цих двох нью-йоркських вулиць музикант щодня цього літа минав дорогою до студії.

— Нові пісні сповнені енергії, — каже Стінг. — В од­ній композиції розповідаю історію біженців, які прямують до Європи. Є і похмура балада "50 000". Написав її під після загибелі співака Принса. Некролог навів мене на думки про смерть. Вона не за горами, коли тобі 64.

Альбом "На розі 57-ї та 9-ї" Стінґа вийде 11 листопада цьогоріч.

Зараз ви читаєте новину «Син 11 разів убиває батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути