вівторок, 23 серпня 2016 07:00

"Грати на екрані любов важче, ніж битися"

Автор: Фото надане піар-менеджером Аніною Бешкенадзе
  Актор масовки б’є ногою боксерську грушу під час зйомок бойових сцен у фільмі ”Правило бою”
Актор масовки б’є ногою боксерську грушу під час зйомок бойових сцен у фільмі ”Правило бою”

— Побилися через дівчину, яка нікому так і не дісталася. Досі шрами лишилися. Можна замість бійки домовитися. Але це завжди легше зробити, коли впевнений у своїй силі, — важко дихає актор Владислав Никитюк, 24 роки. Права брова розсічена до крові. На ньому білі труси й боксерські рукавиці.

У київському спортивному комплексі "Меридіан" знімають спортивну драму "Правило бою".

Владислав Никитюк грає боксера Тараса, змушеного заробляти на лікування матері боями без правил. Наживає собі ворога — кримінального авторитета Скульського. Той готовий поставити $1 млн, що його клуб виграє міський турнір з боксу. Тарас має вийти на ринг проти бійців Скульського.

— Наїхали якось на мене, а відповісти не зміг. Вляпатися в таке кожен може, але не кожен знайде пристойний вихід. Захотів зайнятися боксом. Аж тут дзвонить режисер Олексій Шапарев: "Зніматиму кіно, будеш грати в мене боксера". Тренування пішли на користь. Захопився змішаними єдиноборствами, боями без правил. А раніше не розумів людей у клітці, які гамселять один одного руками й ногами. У житті все залежить тільки від тебе самого: що вмієш робити в бою, те й згодиться.

В епізоді з'явиться чемпіон світу з боксу кримчанин Олександр Усик, 29 років. Тренера головного героя грає 54-річний Олексій Горбунов. "Правило бою" — кінодебют лідера рок-гурту "О.Торвальд" 32-річного Євгена Галича:

— Грати на екрані любов важче, ніж битися. До боїв готувався довго. Скидав вагу, потім знову набирав. Боксувати в кадрі потрібно багато дублів підряд. А зйомки можуть тривати від 5 до 25 годин.

Бійки займають половину фільму. Є і класичний бокс, і бої без правил, і вуличні розборки. Усі їх ставить майстер східних єдиноборств Сергій Житніковський, 28 років.

— Хочу, щоб глядач не закидався поп­корном, а відчув себе всередині рингу. Для цього на екрані не має бути нічого надуманого. Так не буває, що зробив сальто і побіг. Люди дивитимуться на це як на цирк. Моє завдання — продемонструвати удар реалістично і жорстко.

Кошторис фільму "Правило бою" $400 тис. В український прокат стрічка вийде 24 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Грати на екрані любов важче, ніж битися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути