У паску можна класти будь-які начинки. Якщо важко вибрати між кількома, можна відразу зробити з трьома. Вийде не тільки оригінальною на вигляд, а й на смак.
Інгредієнти:
Молоко - 150 мл
Сироватка - 100 мл
Маргарин - 70 г
Цукор - 4 ст.л .
Дріжджі - 2 ч.л .
Сіль - 2 ч.л .
Яйце (2 в тісто, 1 для змащення) - 3 шт
Борошно - 600 г
Ізюм - 100 г
Курага - 100 г
Арахіс - 100 г
Приготування:
Нагріти молоко з маргарином. Додати сироватку, яйця та решту компонентів.
Замісити тісто і залишити підходити в теплому місці на 1 годину.
Помити курагу, підсушити і нарізати невеликими шматками.
Арахіс почистити, обсмажити 3-5 хвилин в мікрохвильовці і подрібнити в блендері.
Тісто поділити на 3 частини і кожну розгорнути в смугу 12-14 см шириною.
По центру кожної смуги викласти різну начинку. З'єднати краї.
Читайте також: В італійську паску додають апельсин та мигдалеві пластівці
Переплести три джгута в косу. З'єднати в коло і залишити підходити ще хвилин на 20.
Помастити яйцем і поставити в духовку на 30 хвилин при 180-190 *.
Ще гарячою духовку покропити цукрової водою і посипати різнобарвною посипкою.
Коментарі