Ароматна вегетаріанська печеня з двох видів квасолі з часником і помідорами стане смачною і корисною обідньою стравою.
Інгредієнти:
- червона квасоля - 1 стакан
- біла квасоля - 1 стакан
- ріпчаста цибуля, нарізана - 1 шт.
- часник - 2 зубчики
- помідори, нарізані - 2-3 шт.
- морква, нарізана - 2 шт.
- томатна паста - 1 ст.л.
- орегано - 1 ч.л.
- сіль і чорний перець - за смаком
- петрушка - для подачі
- лавровий лист - 1 шт.
- рослинна олія - 2 ст.л.
Приготування:
Розігріти сковороду з рослинним маслом на середньому вогні. Додати нарізану цибулю і обсмажити до м'якості.
Додати тертий часник, готувати протягом 30 секунд, потім додати помідори, томатну пасту, моркву, орегано, лавровий лист, сіль і чорний перець. Смажити близько 2 хвилин.
Додати попередньо приготовані боби і достатньо води, щоб їх покрити.
Довести до кипіння то тушкувати на повільному вогні протягом 15-20 хвилин.
Подавати з кокосовим рисом, прикрасивши порізаною зеленню петрушки.
Порада: Можна додати в рагу трохи вершків, щоб пом'якшити смак спецій.
Коментарі