четвер, 28 серпня 2014 16:22

Вегетаріанське рагу готують з двох видів квасолі

Ароматна вегетаріанська печеня з двох видів квасолі з часником і помідорами стане смачною і корисною обідньою стравою.

 

Інгредієнти:

- червона квасоля - 1 стакан

- біла квасоля - 1 стакан

- ріпчаста цибуля, нарізана - 1 шт.

- часник - 2 зубчики

- помідори, нарізані - 2-3 шт.

- морква, нарізана - 2 шт.

- томатна паста - 1 ст.л.

- орегано - 1 ч.л.

- сіль і чорний перець - за смаком

- петрушка - для подачі

- лавровий лист - 1 шт.

- рослинна олія - 2 ст.л.

Приготування:

Розігріти сковороду з рослинним маслом на середньому вогні. Додати нарізану цибулю і обсмажити до м'якості.

Додати тертий часник, готувати протягом 30 секунд, потім додати помідори, томатну пасту, моркву, орегано, лавровий лист, сіль і чорний перець. Смажити близько 2 хвилин.

Додати попередньо приготовані боби і достатньо води, щоб їх покрити.

Довести до кипіння то тушкувати на повільному вогні протягом 15-20 хвилин.

Подавати з кокосовим рисом, прикрасивши порізаною зеленню петрушки.

Порада: Можна додати в рагу трохи вершків, щоб пом'якшити смак спецій.

Зараз ви читаєте новину «Вегетаріанське рагу готують з двох видів квасолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути