вівторок, 30 вересня 2014 12:28

У вишневий соус до м'яса додають винний оцет

Ягідний соус ідеально підходить до смаженої качки, запеченої курки і приготованої на грилі свинини. Пропонуємо внести різноманітність у ваше повсякденне меню і спробувати поєднання м'яса і солодко-кислого соусу.

 

Інгредієнти:

- 1 маленька червона цибуля

- 1 столова ложка оливкової олії

- Сіль і мелений чорний перець за смаком

- Цукор за смаком

- 2 ст.л. червоного винного оцту

- 1 стакан консервованих, заморожених або свіжих вишень без кісточок

Приготування:

Цибулю помити, почистити і тонко нарізати.

Розігріти сковороду з оливковою олією і обсмажити цибулю до м'якості.

Додати вишні і цукор (якщо використовується), готувати 2-3 хвилини.

Влити оцет, уварити соус до бажаної консистенції. Посолити і поперчити за смаком. Дати охолонути до кімнатної температури. Соус можна накрити і зберігати в холодильнику протягом кількох днів.

Зараз ви читаєте новину «У вишневий соус до м'яса додають винний оцет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути