Ягідний соус ідеально підходить до смаженої качки, запеченої курки і приготованої на грилі свинини. Пропонуємо внести різноманітність у ваше повсякденне меню і спробувати поєднання м'яса і солодко-кислого соусу.
Інгредієнти:
- 1 маленька червона цибуля
- 1 столова ложка оливкової олії
- Сіль і мелений чорний перець за смаком
- Цукор за смаком
- 2 ст.л. червоного винного оцту
- 1 стакан консервованих, заморожених або свіжих вишень без кісточок
Приготування:
Цибулю помити, почистити і тонко нарізати.
Розігріти сковороду з оливковою олією і обсмажити цибулю до м'якості.
Додати вишні і цукор (якщо використовується), готувати 2-3 хвилини.
Влити оцет, уварити соус до бажаної консистенції. Посолити і поперчити за смаком. Дати охолонути до кімнатної температури. Соус можна накрити і зберігати в холодильнику протягом кількох днів.
Коментарі