середа, 19 листопада 2014 16:37

У польський салат кладуть крекери
5

Фото: Валентина Мураховська

Восени поляки їдять ситну і калорійну їжу. Вона швидко втамовує голод і зігріває. Один із найулюбленіших польських салатів - "Польська пані". Салат самодостатній, не потребує гарніру і хліба. Але тим хто на дієті його рекомендують їсти в першій половині дня.

Інгредієнти:

-крекер солоний — 1 пачка

-варена ковбаса — 150 гр

-цибуля — 1 шт

-яйце 1 шт

-голландський сир -150 гр

-майонез

Приготування:

Цибулю порізати четвертькілцями, залити кип'ятком, полити оцетом і всипати 0,5 чайної ложки цукру. Залишити на 5-10 хвилин.

Яйце зварити і натерти на тертку з великими отворами.

Ковбасу нарізати соломкою.

Сир натерти на грубій терці.

Плоску тарілку змащуємо майонезом і викладаємо інгредієнти шарами: печиво, майонез, ковбаска, майонез, цибуля, яйце, майонез і сир. Шари можна чергувати, починаючи з початку

Салат має постояти 2-3 години, а краще ніч. Нарізається як торт.

На замітку: Ковбасу у салаті можна замінити на відварене куряче філе. Замість крекерів додати чіпси, тоді кількість майонезу зменшити вдвічі. А для свіжості прикрасити салат журавлиною.

Зараз ви читаєте новину «У польський салат кладуть крекери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути