Фруктове морозиво роблять з хурми та яблук. З них вижимають сік і заливають у спеціальні форми. У кожне вставляють палички, щоб було зручно їсти. Виходить настільки смачний десерт, що його важко відрізнити від магазинного. Хоча ні, можна відрізнити. У продажі такого не буває.
Інгредієнти:
стигла хурма 8 шт.
яблука 2 шт.
сік одного лимона
рідкий мед 1 ст.л.
Приготування:
Яблука і хурму помити. Вичавити з них сік соковижималкою.
Читай також: У смузі з хурми та апельсинів додають корицю
Додати лимонний сік і мед, добре перемішати.
Перелити в формочки для морозива і поставити в морозильну камеру.
Перед тим, як виймати морозиво, потрібно заздалегідь дістати формочки з холодильника, щоб дати фруктовому льоду трохи відтанути.
Коментарі