Салати люблять усі. В них можна експериментувати як з продуктами , так і заправками. Ідеально, якщо у цій закусці відразу поєднуються звичні ситні продукти та свіжі овочі.
"Салати готую майже щодня. Найбільше люблю зі свіжими овочами, - каже сумчанка Ольга Тарасюк. - Як тільки в магазинах весною з'являється зелень - відразу роблю салати".
Інгредієнти:
куряче філе - 500 г.
консервована квасоля - 300 г.
твердий сир - 200 г.
помідор - 3 шт.
яйце - 3 шт.
олія - 3 ст. л.
майонез - 200 г.
салат - 1 пучок
сухарі з пшеничного хліба - 100 г
соль, перець - за смаком
Приготування:
Помити помідори та зелений салат. Порізати їх шматками середнього розміру, а твердий сир - на дрібні кубики.
Курячу грудку промити під проточною водою і викласти на паперові рушники, щоб трохи висохли.
Порізати їх на дрібні кубики і поставити на вогонь сковороду і налити олії. Коли та нагріється, додати філе.
Тушкувати на малому вогні 15 хвилин. Має википіти вся рідина. Покласти м'ясо на плоску тарілку.
Відкрити банку консервованої червоної квасолі і скинути на друшлак, щоб стекла рідина.
Потім у великій салатниці змішати усі інгредієнти. Посолити і поперчити.
Читайте також:3 рецепти соусів з перчинкою до м'яса
Додати квасолю та сухарі. Заправити майонезом і перемішати салат.
Коментарі