четвер, 27 серпня 2015 17:43

Турецьку каву готують з часником і медом, а у Фінляндії додають сир
12

Лапландска кава (Фінляндія). У чашку спочатку кладеться лапландський сир, потім заливається кава.
Яєчна кава (В'єтнам). В основі рецепта - яєчний жовток, згущене молоко, цукор і гаряча кава.
Еспрессо по-римському (Італія). Еспрессо з часточкою лимона, причому перед вживанням лимон треба «розплющити» ложечкою об стінки або дно чашки.
Бонбон (Іспанія). Це еспресо зі згущеним молоком. А якщо змішати половину звичайного молока з половиною згущеного молока, вийде leche y leche.
Кава зі спеціями (Марокко). Суміш спецій на кшталт насіння сезаму, чорного перцю і мускатного горіха з кавовими бобами перемелюється, і виходить ... дійсно сильний напій.

У кожного народу є своя кухня і її традиційні рецепти. Але є і те, що об'єднує людей на всіх континентах - чашка ранкової кави.

В кожній країні є свої секрети приготування цього напою. Так наприклад у Фінляндії на дно чашки з кавою кладуть шматочок сиру. А в Італії додають в напій лимон.

Представляємо вам незвичайну підбірку рецептів кави з різних країн. 

Зараз ви читаєте новину «Турецьку каву готують з часником і медом, а у Фінляндії додають сир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути