середа, 13 січня 2016 13:52

Швидку вершкову італійську пасту готують просто в сковороді

Якщо ви великий шанувальник італійської кухні, але довго поратися на кухні вам не хочеться, представляємо вам швидкий варіант ситної і смачної пасти. Готується вона просто в сковороді з часником і пармезаном під вершковим соусом.

 

Інгредієнти:

- 4 зубчики часнику

- 1 маленька цибулина

- 1 ст. л. рослинного масла

- 500 мл курячого бульйону

- 250 мл молока

- 2 ст. л. розм'якшеного вершкового масла

- 225 г пасти фетучіні (за формою нагадує нашу локшину) або спагетті

- сіль і перець за смаком

- 60 р тертого пармезану

- жменя петрушки (свіжої або сушеної)

Приготування:

Вам знадобиться сковорода, глибина якої буде залежати від порції страви.

Подрібніть часник, наріжте цибулю півкільцями і обсмажте в олії до золотистого кольору.

Налийте в сковороду курячий бульйон, молоко і додайте вершкове масло. Посоліть і поперчіть за смаком.

Занурте в рідину пасту.

Доведіть блюдо до готовності на повільному вогні. За цей час зайва рідина випарується.

Змішайте пасту з тертим сиром і приправте страву свіжою петрушкою. Якщо зелень у вас сушена, додайте її на 3–му етапі приготування.

Зараз ви читаєте новину «Швидку вершкову італійську пасту готують просто в сковороді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути