Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2014 16:21

Солодкі витвори мистецтва нью-йоркського кондитера вражають детальністю
6

Кондитер з Нью-Йорку Амбер Шпігель перетворює цукор, борошно і крем в справжні витвори мистецтва - чарівні печива-мініатюри.

Амбер - справжній професіонал своєї справи, про що неважко здогадатися, глянувши на її кулінарні шедеври. Печива вона по-багатому декорує: у виконанні майстер-шефа можна побачити і золоті облямівки, і квіткове "ліплення", і милі трояндочки пастельних тонів, і навіть імітацію стьобаної тканини з виразними гудзиками. Всі деталі передані настільки точно, що мимоволі засумніваєшся в тому, чи можна цю красу з'їсти за чашкою чаю.

На освоєння техніки декорування печива майстер витратила чимало зусиль. На прикрасу кожного шматочка потрібно близько 45 хвилин, Амбер використовує найтонші пензлі для нанесення дрібного малюнку. Талановита кулінар не боїться ділитися своїми секретами з шанувальниками свого таланту: в мережі Інтернет можна знайти чимало її покрокових майстер-класів, в яких дано докладні інструкції про те, як досягти подібного результату.

Пропонуємо вам переглянути один з майстер-класів, присвячених прикрашанню різдвяного мигдалевого печива і випробувати свої сили напередодні свят.

Зараз ви читаєте новину «Солодкі витвори мистецтва нью-йоркського кондитера вражають детальністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути