Піцца є улюбленою стравою багатьох людей. У не універсальний рецепт. Різняться тільки начинки. Кожен вибирає те, що йому довподоби. Щоб не стояти довго біля плити, можна піццу зробити відразу в буханці хліба. Вийде швидкий та оригінальний перекус.\
Інгредієнти:
1 буханець круглого хліба
120 г моцарели
100 г мисливських ковбасок або міні-пепероні
55 г вершкового масла
1 чайна ложка подрібненого часнику
1 чайна ложка суміші італійських трав
соус, для подачі
Приготування:
Духовку нагріти до 200 градусів.
Надрізати буханку хліба хрест-навхрест не дорізаючи до кінця.
Хліб викласти на деко, застелене фольгою.
Начинити хліб в надрізах тертоюмоцарелою і пепероні.
Вершкове масло змішати з часником і спеціями. Помастити ним хліб і замотати його фольгою.
Поставити в духовку пектися на 20 хвилин.
Потім зняти фольгу і дати хлібу ще 5-10 хвилин, щоб сир розплавився, а буханець підрум'янився.
Читайте також: Салат "Цезар" з куркою-гриль посипають тертим сиром
Подавати з улюбленим соусом.
Коментарі