Новорічний настрій можна отримати не тільки від прикрашання ялинки чи святкової музики. Булочки у вигляді ялинки стануть окрасою всього столу. Ця страва складається з багатьох маленьких кульок. Їх достатньо, щоб не наїстися, а підготуватися до основної страви.
Інгредієнти:
Сир твердий - 1 склянка
Сир м'який - 120 г
Масло вершкове - 2 ст. л
Тісто для піци готове - 400 г
Часник - 1 зубчик (подрібнити)
Розмарин свіжий - 1 ст. л (подрібнений)
Базилік свіжий - 2 ст. л (подрібнений)
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 °.
Тісто для піци покладіть на робочу поверхню і розтягніть його до розмірів 25 х 38 см. Використовуючи дисковий ніж для різання піци, розріжте його на 36 квадратів.
У невеликій мисці об'єднайте сир і тертий сир. Гарненько перемішайте.
На кожен квадрат викладіть по 1 ст. ложці сирно-сирної маси. Сформуйте в кульки, добре заліпивши краї.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пельмені та вареники готують із заварного тіста
Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть підготовлені кульки на деко у вигляді ялинки. Випікайте 15 хвилин, поки булочки не підрум'яняться.
Готові булочки дістаньте з духовки і помастіть вершковим маслом. Зверху посипте порізаними травами.
Коментарі