Російський кондитер Ольга робить дзеркальні солодощі. Вони мають стильний та апетитний вигляд. Завдяки незвичайному прикрашанні, такі торти не залишаються непоміченими.
Інгредієнти:
20 г желатину
270 мл води
300 г глюкози
300 г цукру
200 мл згущеного молока
300 г шоколаду (білий, молочний, темний)
харчовий барвник
Приготування:
Розчинити желатин у холодній воді.
Закип'ятити глюкозу, цукор та решту води.
Зняти з вогню. Додати желатин, харчовий барвник та згущене молоко.
Читайте також: Печиво-гудзики привертає увагу незвичайною формою та коліром
Залити шоколадом і видалити з поверхні бульбашки повітря.
Нагріти суміш до 35 градусів за Цельсієм.
×
Коментарі