вівторок, 01 грудня 2015 13:22

Найлегший рецепт шарлотки

Шарлотка - це звичайний бісквіт, в який додаються яблука. Взявши за основу найпростіший класичний рецепт, можна фантазувати, як тільки забажаєте.

Автор: cookings.pw
 

Інгредієнти:

яйця - 4 шт.

цукор - 200 г.

борошно - 200 г.

яблука - 4-5 шт.

сода - 0,5 ч. л. погасити оцтом

сметана - 3-4 ст. л.

кориця, ваніль, цедра цитрусових, спеції - за смаком

Приготування:

В мисці збити яйця з цукром. Збивати слід доти, доки маса не збільшиться втричі.

Просіяти туди борошно з содою, погашеною оцтом. Знову збити, проте на цей раз злегка і недовго.

Додати яблука, заздалегідь нарізані тонкими скибочками.

Додати корицю та ваніль.

Деко змастити маслом і висипати туди тісто.

Випікати в духовці 40-50 хв. при температурі 180 градусів.

Як вихолоне - притрусити цукровою пудрою.

Зараз ви читаєте новину «Найлегший рецепт шарлотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути