Ексклюзиви
понеділок, 27 квітня 2015 10:45

Молоду кукурудзу в беконі готують на грилі 25 хвилин

На пікнік прийнято брати з собою бутерброди, овочі, фрукти і легкі напої. Пропонуємо вам урізноманітити стандартне меню походу на природу і спробувати оригінальну закуску. Молода кукурудза в беконі і медовому маринаді, приготована на грилі, точно припаде до смаку.

 

Інгредієнти:

- молода кукурудза, очищена - 4 качана

- смужки бекону - 4-8 шт.

- консервований перець чіпотле - 1/4 чашки

- мед - 1/4 чашки

- розтоплене масло - 1/4 чашки

- сіль, мелений перець - за смаком

Приготування:

Загорніть кожен качан кукурудзи в бекон і закріпіть зубочистками. Відкладіть в сторону.

У кухонному комбайні або блендері збийте консервований перець чіпотле до однорідної маси. Перекладіть в миску, додайте мед і масло.

Збризніть решітку гриля кулінарним спреєм і встановіть над розігрітими до середньої температури вугіллям.

Рясно змастіть загорнуту в бекон кукурудзу медовою сумішшю і викладіть на решітку гриля.

Готуйте, перевертаючи через кожні 2-3 хвилини і регулярно поливаючи глазур'ю, протягом 20-25 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Молоду кукурудзу в беконі готують на грилі 25 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути