Ексклюзиви
пʼятниця, 31 липня 2015 16:20

Маковий сирник випікають на охолодженому тісті

Німецький маковий творожник — це неймовірно смачний десерт, який варто спробувати хоча б раз у житті. Готується він настільки просто, що навіть починаюча господиня зможе здивувати свого коханого чоловіка, дітей або нежданих гостей. На приготування цього десерту піде всього лише півтори години.

 

 

Інгредієнти:

Для тіста:

- 300 г пшеничного борошна

- 130 г вершкового масла

- 100 р цукрового піску

Для начинки:

- 750 мл молока

- 150 г цукрового піску

- 100 г вершкового масла

- 250 г кисломолочного сиру

- 1 яйце

- 150 г меленого маку

- 150 г манної крупи

Приготування:

Розтерти в крихту борошно, холодне вершкове масло і цукор.

Взяти 2/3 крихти і укласти на дно рознімної форми 24 см, утрамбувати руками і прибрати в холодильник.

У великій каструлі змішати молоко, цукор і масло для начинки, довести до кипіння.

В коли молоко закипить, додати мак і манку, перемішати і дати постояти 10 хвилин. Вийде густа, як сметана, маса.

Сир збити з яйцем блендером. Змішати сир з маковою масою.

Викласти начинку на охолоджене тісто.

Зверху посипати крихтою, що залишилася від тіста. Відправити в духовку на 1 годину при 180 градусах.

Зараз ви читаєте новину «Маковий сирник випікають на охолодженому тісті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути