Ексклюзиви
пʼятниця, 21 жовтня 2016 09:57

Кукурудзяну кашу з манго печуть у духовці

Каша з кукурудзяної крупи - улюблена страва румунів та італійців. Рецепти її приготування прості, але смачні та низькокалорійні. При цьому така каша поживна і багата мікроелементами тому її корисно готувати на сніданок. Пюре з манго дає фруктовий присмак та екзотичний аромат. Завдяки запіканню страва має дуже ніжну текстуру.

Автор: vk.com/valioclub
 

Інгредієнти:

Молоко - 200 мл

Вода - 200 мл

Цукор - 40 г

Сіль - 3 г

Кукурудзяна крупа - 100 г

Манго - 300 г

Приготування:

Почистіть манго та вийміть кісточку. Наріжте м'якоть невеликими шматочками і збийте блендером в пюре.

У каструлю влийте молоко і воду, доведіть до кипіння. Додайте сіль і цукор, повільно всипте кукурудзяну крупу.

Читайте також: Міні-піци з лаваша печуть 10 хвилин

Варіть 10-15 хвилин, постійно помішуючи, поки каша не загусне.

Перекладіть кашу в чавунну або глиняний посуд, додайте пюре манго, не перемішуючи.

Закрийте горщик кришкою і поставте в духовку, розігріту до 80-90 ° С, на 40 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Кукурудзяну кашу з манго печуть у духовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути