Каша з кукурудзяної крупи - улюблена страва румунів та італійців. Рецепти її приготування прості, але смачні та низькокалорійні. При цьому така каша поживна і багата мікроелементами тому її корисно готувати на сніданок. Пюре з манго дає фруктовий присмак та екзотичний аромат. Завдяки запіканню страва має дуже ніжну текстуру.
Інгредієнти:
Молоко - 200 мл
Вода - 200 мл
Цукор - 40 г
Сіль - 3 г
Кукурудзяна крупа - 100 г
Манго - 300 г
Приготування:
Почистіть манго та вийміть кісточку. Наріжте м'якоть невеликими шматочками і збийте блендером в пюре.
У каструлю влийте молоко і воду, доведіть до кипіння. Додайте сіль і цукор, повільно всипте кукурудзяну крупу.
Читайте також: Міні-піци з лаваша печуть 10 хвилин
Варіть 10-15 хвилин, постійно помішуючи, поки каша не загусне.
Перекладіть кашу в чавунну або глиняний посуд, додайте пюре манго, не перемішуючи.
Закрийте горщик кришкою і поставте в духовку, розігріту до 80-90 ° С, на 40 хвилин.
Коментарі