Ексклюзиви
понеділок, 16 січня 2017 09:20

Кролика тушкують у червоному вині

М'ясу кроля завжди не вистачає гостринки, певної пікантності. Воно просто нейтральне. Уся справа у сметані, яка розм'якшує страву, але вона так і залишається "ніякою". В такому випадку краще тушкувати її у вині. Воно додасть м'ясу "характеру".

"Кролятина у сметані смакує по-бідняцькому, а з вином стає святковою стравою, — каже Наталія Сушко.

Автор: http://wiki.pp.ua/
 

Інгредієнти:

1 тушка кроля

3 цибулини

4 великі зубчики часнику

2 ст. л томатної пасти

1 склянка води

по 1/3 ч. л. солі, чорного меленого перцю та базиліку

1 склянка червоного вина

Приготування:

Мариноване м'ясо обсмажити в глибокій сковороді до рум'яної скоринки.

Зняти на тарілку, далі обсмажити порізані пів­кільцями цибулини. Зубчики часнику порізати крупними кубиками і висипати на сковорідку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Клопотенко качку запікає з абрикосовим соусом

Покласти томатну пасту і налити склянку води. Додати сіль, чорний мелений перець та базилік. ­Добре перемішати і повернути сюди ж м'ясо.

Тушкувати годину під кришкою на слабкому вогні. За 10 хв. до готовності налити червоне вино.

По закінченні тушкування страву подати на стіл.

Зараз ви читаєте новину «Кролика тушкують у червоному вині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути