Цей рецепт з доступних продуктів. Страву легко й швидко готувати. Можна подавати гостям. Ідеально підійде на вечерю. Смакує як гарячою, так і холодною.
Інгредієнти:
картопля - пів кілограма
цибуля - 1 штука, велика
шампіньйони - пів кілограма
куряче філе - 400 грам
молоко - 100 грам
вершки - 50 грам
твердий сир - 100 грам
борошно - 20 грам
Приготування:
Картоплю помити й в шкірці поставити варити. В цей час покраяти курку кубиками величиною з пів сірникової коробки. Обсмажити м'ясо на гарячій сковорідці без олії до білого кольору. Курку викласти й на цій же сковорідці обсмажити цибулю порізану півкільцями та гриби. Їх краяти на четвертинки. Одразу пустять сік й цибуля не при-горить. Смажити на малому вогні, поки не випарується вода.
Картоплю після кипіння варити 5-10 хвилин, щоб була на пів сира. Залити холодною водою. Легко знімати шкірку. Натерти картоплю на крупну тертку. Гриби з цибулею змішати з куркою. Залити молоком і вершками. Додати борошно, сіль та спеції на смак. Перемішати й викласти у форму для випікання. Зверху викласти терту картоплю. Посипати тертим сиром й випікати близько 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Коментарі