Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2015 16:08

Ідея для оригінального сніданку: круасан з курятиною в омлеті
10

Фото: Олег ЖМАЧЕНКО

Тим, хто готує на сніданок звичайний омлет, точно сподобається оригінальний, корисний і поживний сніданок — круасан із курятиною і свіжими овочами в омлеті. Всього кілька інгредієнтів, близько 10 хвилин приємного приготування — і ароматний сніданок готовий. Готують його на основі класичного омлету, а легке варене м'ясо та свіжі овочі складають в круасан, як у звичайний сендвіч.

Інгредієнти:

 - свіжий помідор — 1 шт.

 - курячі яйця — 2 шт.

 - круасан — 1 шт.

 - сіль та перець за смаком

 - молоко — 0,5 склянки

 - тертий пармезан — 20 грамів

 - ніжний сир Філадельфія — 20 грамів

 - бекон або варена курятина — 80-100 грамів

 - зелень для декору (бажано — свіжий листок базиліку)

 - оливкова олія для підсмажування

Приготування:

У глибоку миску влити молоко. Вбити до нього два яйця. Посолити і поперчити за смаком. Масу збити вінчиком до однорідності. За бажанням можна покришити і додати в масу для омлету трохи зелені — петрушки і зеленої цибулі. Для більш витонченого смаку можна додати також цукор на кінчику ножа.

Підігріти сковорідку з оливковою олією. Олію можна замінити вершковим маслом. Тоді смак омлету буде більш м'яким та ніжним.

Розрізати уздовж круасан. Змазати нижню частину сиром Філадельфія або будь-яким іншим м'яким сиром. Половинку помідора нарізати тонкими скибками і викласти на нижню половину круасану. Також можна додати трохи тонко порізаних огірків. На помідори викласти скибочки вареної курятини або бекону.

Вилити масу для омлету на сковорідці. Підсмажувати з обох сторін до готовності. Не знімаючи з вогню, викласти на омлет нижню половинку круасану з сиром, порізаним томатом і м'ясом. Накрити другою частиною круасану. Посипати тертим пармезаном.

Не виймаючи зі сковорідки, прибрати омлет із круасаном з вогню. Поставити його на 20 секунд у мікрохвильовку. На низькому вогні ледь підігріти, доки пармезан почне танути.

Перекласти сніданок на велику тарілку або на дерев'яну дошку, прикрасити зеленню. Подавати, доки гарячий.

Зараз ви читаєте новину «Ідея для оригінального сніданку: круасан з курятиною в омлеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути