Ексклюзиви
четвер, 06 серпня 2015 12:41

Екзотичні фрукти: що варто спробувати в теплих країнах
15

Рамбутан. М'якоть фрукту нагадує желеподібну масу жовто-білого кольору, солодка на смак і багата на вітамін С, кальцій, фосфор і залізо.
Мангостін або «королева фруктів». Невеликий за розмірами екзотичний фрукт, за смаком трохи схожий на мандарин, змішаний з солодкістю полуниці, ананаса і манго.
Карамболь або зоряний фрукт.  Зоряний фрукт є джерелом вітаміну С і має кисло-солодкий смак, який порівнюють із сумішшю яблука, груші і цитрусових, м'якоть за структурою нагадує сливову, така ж соковита і трохи хрустка.
Маракуйя. У маракуйи найбільше цінується сік, заради якого її й вирощують, завдяки напрочуд приємному аромату, сік маракуйи нерідко додають до складу інших фруктових соків.
Пітая або «драконий фрукт». Фрукт має солодкуватий смак, а через свою низьку калорійність і високий вміст вітаміну С, фосфору і калію пітая корисна для людей, що ведуть активний спосіб життя.

Відлітаючи на відпочинок за кордон, наші туристи, як правило, крім дозвільного відпочинку під теплим сонцем, цікавляться кухнею і кулінарними традиціями місцевих.

Опинившись в перший раз в далеких теплих краях, багато мандрівників стикаються з великою кількістю найрізноманітніших екзотичних фруктів, про багатьо з яких вони навіть не чули.

Пропонуємо вашій увазі огляд, який допоможе не тільки впізнавати фрукти "в обличчя", але розповість про їх смакові якості.

Зараз ви читаєте новину «Екзотичні фрукти: що варто спробувати в теплих країнах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути