вівторок, 25 жовтня 2016 14:29

Для торту "Мілка" роблять суфлейний крем з білого шоколаду

Для торту "Мілка" роблять суфлейний крем з білого шоколаду
Фото: sweettwittes.com.ua

Шоколадний торт "Мілка" є вишуканим десертом. У ньому хоч і всього два коржі, але він виходить високим. Усе через те, що крем там суфлейний і виглядає, ніби додалося ще два коржі. Цей торт точно відрізняється від решти і за смаком, і за виглядом. Ніжна текстура тіста ідеально поєднується із повітряним кремом.

Інгредієнти:

4 яйця

4 ст л цукру

4 ст л з гіркою борошна

1 ч л порошку для випічки

3 ст л какао

4 ст л гарячої води

Для крему:

670 мл молока

70 г крохмалю

2,5 ст л цукру

70 г. білого шоколаду

170 г. вершкового масла (кімнатної температури)

100 г. цукрової пудри

Шоколадна помадка:

140 г. молочного шоколаду (краще використовувати половину молочного та чорного шоколаду)

3 ст. л. молока

2,5 ст. л. цукру .

100 г. вершкового масла

Приготування:

Збити яйця з цукром до пухкої маси. Спочатку білки окремо, і тільки потім додати цукор і яєчні жовтки.

Змішати борошно з розпушувачем і какао, поступово просіяти до яєць, злегка помішуючи ложкою. В кінці додати воду і знову перемішати.

Розділити тісто на дві рівні частини і перекласти в роз'ємні форми діаметром 20 см, застелені пергаментним папером (на дні).

Випікати близько 15 хвилин при температурі 180 ° градусів. Після випічки бісквіт залишити у формі 10 хвилин. Далі ножем відокремити від країв форми, зняти пергаментний папір і дати повністю охолонути.

Змішати 100 мл молока з цукром і крохмалем. Іншу частину молока (570 мл) помістити в каструлю, додати розламаний білий шоколад і поставити на вогонь, часто помішуючи.

Потім зменшити вогонь, влити суміш борошна, постійно помішуючи. Нагріти, поки маса не загусне (до консистенції пудингу). Зняти з вогню і охолодити (іноді помішуючи).

Збити вершкове масло з цукром, поступово додати пудинг і збивати до отримання однорідної крему.

З'єднати всі інгредієнти для помадки і помістити миску на водяну баню, розтопити ретельно перемішуючи. Остудити (але вона повинна залишатися в рідкому стані).

Помістити один бісквіт назад в роз'ємну форму і нанести половину крему і охолодити в холодильнику.

Читайте також: Ніжний торт "Корівка" має карамельний присмак

Залити половиною шоколадної глазурі, накрити другим бісквітом. Намастити іншим кремом і знову залити решту шоколадною помадкою (якщо занадто густа, розтопити в гарячій воді).

Готовий торт охолодити протягом кількох годин. Нарізати ножем, змоченим у гарячій воді.

Зараз ви читаєте новину «Для торту "Мілка" роблять суфлейний крем з білого шоколаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути