четвер, 09 квітня 2015 11:12

Дивовижний чайний календар: кожен день року можна заварювати на 1 чашку
6

Переваги у виборі чаю у кожного свої. Хтось любить зелений, когось більше приваблює смак чорного чаю з молоком, а є й любителі різних сумішей чаїв і фруктів.

Одна з провідних європейських компаній з виробництва чаю Hassen & lyon вирішила створити новий і оригінальний спосіб забезпечити своїм чаєм покупців на кожен день року. Вони створили абсолютно чарівний чайний календар.

Проект здійснило дизайнерське агентство Kolle Rebbe. Кожен день - це маленький шматочок пресованого чаю, саме на одну чашку. Турбуватися про те, що напій може приїстися за рік не варто - дизайнери продумали і цей момент теж: вони постаралися максимально урізноманітнити смакові якості, надаючи в наборі і чорний, і зелений чай. На жаль тих, у кого вже загорілися очі і хто жадає придбати цей чудовий календар, Hassen & lyon повідомляють, що це лімітоване видання для бізнес-партнерів, хоча, безсумнівно, знайдеться чимало охочих відміряти рік таким чудесним способом.

Зараз ви читаєте новину «Дивовижний чайний календар: кожен день року можна заварювати на 1 чашку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути